Kabelka Essence - antracit

Stylová dámská kabelka Essence je navržena jako praktická kabelka větší velikosti, která se hodí na běžné nošení ve městě.

  • Availability: 1 ks
  • Product nr.: LVM11b
Quantity available: 1.000
1,690,-


Specification

Barva
šedá
Materiál
koženka
Značka
LOVEmusic

Stylová dámská kabelka Essence je navržena jako praktická kabelka větší velikosti, která se hodí na běžné nošení ve městě.
Bude vaším skvělým společníkem v kanceláři i na schůzkách. Čistý, minimalistický design, variabilita nošení a možnost vzájemně kombinovat jednotlivé prvky kabelek. 

Kabelka se zapíná na magnetické zapínání. Kabelka je ušitá z koženky, při její výrobě netrpěl žádný živý tvor. Uvnitř kabelky je šedá bavlněná podšívka s Lovemusic srdíčky. Uvnitř prostorné tašky najdete jednu větší kapsu na zip, do které se vám pohodlně vejde peněženka, mobil i klíče. Vnitřní objem tašky si můžete uzpůsobit díky rozepínacím patentkům na bocích tašky.

Kabelka disponuje dvěma popruhy. Jeden je kratší pro nošení přes rameno, druhý delší pro crossbody styl nošení. Je jen na vás, který z popruhů si kdy zvolíte. Vyměníte je snadno díky upevnění na karabinky. Délku obou popruhů si můžete uzpůsobit.

Materiál: koženka + bavlna (podšívka)

Rozměry:
výška x šířka x hloubka
24 x 33 x 14 cm

Kabelky, peněženky i batohy značky Lovemusic jsou ručně ušity v Brně.